FRONIUS TransPocket 2500 TIG hegesztőgép

FRONIUS TransPocket 2500 TIG hegesztőgép

A TransPocket TIG sorozatában a 150-350 A teljesítmény kategóriák állnak rendelkezésre. A kiegészítő funkcióknak köszönhetően könnyebbé teszik a munkát a felhasználó számára: a TIG Comfort Stop segítségével a hegesztés végén megakadályozható az ívtörés. A TIG impulzusíves funkció biztosítja a hegesztett anyag jobb vezérlését a pozíció nélküli hegesztés és a hézagok áthidalása során. Gázvizsgálati funkciót is biztosított.

A TransPocket 2500 TIG egy teljesen digitálisan vezérelt hegesztőgép. A technológiának köszönhetően 100m-es hosszabbító vagy ingadozó feszültség mellet is a hegesztőív mindig stabil marad. Rendkívül felhasználóbarát berendezés, mely erős, hordozható és megbízható. 250A-es teljesítménye garantálja, hogy minden típusú elektródához használható 5mm átmérőig. AWI hegesztés impulzus funcióval. Távszabályzós AWI pisztollyal.

Áramerősség 10 - 250 A
Bekapcsolási idő [10min/40°C] 250A / 40%
Bekapcsolási idő [10min/40°C] 200A / 60%
Bekapcsolási idő [10min/40°C] 175A / 100%
Üzemi feszültség 20,6V - 30,0V
Üresjárati feszültség 88,0V
Hálózati frekvencia 50-60Hz
Hálózati feszültség 3 x 380V
Hálózati biztosíték 16A
Méretek h x sz x m 430 x 180 x 320 mm
Súly 12,5kg
Védelmi fokozat IP23

HOTSTART

Annak érdekében, hogy az elektróda könnyebb legyen meggyulladni, az áramellátás áramát egy másodpercig növeli a gyújtás alatt. A HotStart funkciót kifejezetten rutil és Cel elektródák hegesztéséhez fejlesztették ki.

LÁGY INDÍTÁS

A SoftStart funkció biztosítja a stabil íveket a hegesztés kezdetén, és kifejezetten alacsony hegesztési árammal (alapelektródákkal) hegesztett elektródákra fejlesztették ki.

TAC

A TAC-val egy folt van a csatoláshoz, mivel a lüktetett ív a két hegesztési medencét mozdítja, és így egyetlen pillanat alatt össze nem ugrándoznak, hogy egyetlen hegesztőmedencét hozzanak létre. A TAC funkció nagyon hasznos akkor is, amikor hegesztett könnyű nyomtávú lemezeket hozaganyag nélkül.

TIG COMFORT STOP

A hegesztési művelet befejeztével a hegesztőáram automatikusan kikapcsol, ha az ívhosszra egy bizonyos változás történik. Ez megakadályozza, hogy az ív szükségtelenül meghosszabbodjon, amikor a TIG hegesztőpisztolyt felemelik a munkadarabról a hegesztési folyamat befejezése végett. Ez jobb hegesztési eredményt eredményez a végső kráter területén, mivel a gázzárlat megmarad.