FRONIUS TIG-AWI hegesztőgépek

A TÖKÉLETES TIG HEGESZTÉS

A TransTig sorozat készülékei tökéletes partnerek a TIG hegesztéshez. A digitális jelfeldolgozó szabályozza és szabályozza a hegesztési folyamatot, és garantálja a tökéletes hegesztési tulajdonságokat az elejétől a végéig.

A TransTig minden elérhető teljesítménykategóriában Job változatként is elérhető. A felhasználóbarát munkakörnyezet mellett hideghuzal vezérléssel és automatizált alkalmazásokkal is rendelkezik. Bizonyos teljesítménykategóriákon van Comfort-változat, amely a felhasználó számára egy egyszerű szöveges kijelző előnyét kínálja. Ez intuitív és könnyen olvasható és használható - a rövidítések és számkódok a múlté. A Comfort kezelőpanel megfelel a bevált Fronius szabványoknak, és kesztyű viselése közben is könnyedén szabályozható.
filler image

TÖKÉLETES TIG HEGESZTÉS VÁLTÓÁRAMON IS

A MagicWave egy teljesen digitalizált TIG AC / DC áramforrás, amelyet elsősorban alumínium alkalmazásokhoz használnak. A 170 és 500 A közötti különböző teljesítménykategóriák mellett a készülékek mobilitása is változó - a hordozható készüléktől a nagy teljesítményű állóteljes komplett rendszerig. A MagicWave rendkívül robusztus kialakítással és kivételesen önmagukban magyarázó működési koncepcióval rendelkezik.
filler image

ROBUSZTUS, MOBIL, MEGBÍZHATÓ

A könnyű használat, robusztusság, teljesítmény és mobilitás a TransPocket sorozat eszközei. Az okos ház koncepció biztosítja az abszolút működési készséget, még a legnehezebb használati feltételek mellett is. A TransPocket új szabványokat is meghatároz a technológia szempontjából. A rezonáns intelligencia rendszer rendkívül stabil íveket garantál még hosszabb hálózati vezetékek esetén is, illetve a hálózati feszültség ingadozása esetén. Az ív visszacsatolásának köszönhetően a teljesítményparaméterekhez azonnali válasz érkezik minden változásra. Kereskedelemre és iparra tervezve az eszközök képesek ellenállni az iparág legnehezebb követelményeinek is. A TransPocket TIG változatai még több lehetőséget kínálnak a felhasználónak a TIG hegesztés területén. További funkciók, mint például a TIG Comfort Stop, a TIG impulzusív funkció vagy a gázvizsgálat, megkönnyítik a munkát.

Az új TransPocket 150 és TransPocket 180 eszközök
A cél az új TIG generációs TransPocket 150/180 készülékek fejlesztése során egyszerű volt: a jó jobbá tétele. A teljesen digitalizált és intelligens rezonancia rendszernek köszönhetően javult a kontroll válasz. Továbbá, az optimalizált ház a berendezést még erőteljesebbé tette, mint valaha.
Fronius TransPocket TIG hegesztpgépek

HATÁRTALAN MOBILITÁS TIG HEGESZTÉSRE

A mobil elektródhegesztés mellett a mobil TIG hegesztés az AccuPocket 150/400 TIG köszönhetően megvalósul. Az akkumulátor töltöttsége akár 17 perc folyamatos működés mellett is teljes (150 A), és a készülék kb. 30 perc gyors töltés. Az AccuBoost technológia biztosítja, hogy a tökéletes gyújtás és a hegesztési tulajdonságok eléréséhez szükséges energia folyamatosan elérhető.

Azonban mindössze 11 kg súlyú AccuPocket tökéletes társ az építkezéseken történő összeszereléshez. Az AccuPocket is használható elektromosan veszélyes területeken, például kazánhegesztésnél, mivel hálózati tápvezetékre nincs szükség.
Fronius AccuPocket TIG hegesztőgép