FRONIUS MMA hegesztőgépek

ROBUSZTUS, MOBIL, MEGBÍZHATÓ

A könnyű használat, robusztusság, teljesítmény és mobilitás a TransPocket sorozat eszközeinek tulajdonságai. Az okos ház koncepció biztosítja az abszolút működési készséget, még a legnehezebb használati feltételek mellett is. A TransPocket új technológiai szempontokat is meghatároz. A rezonáns intelligencia rendszer rendkívül stabil íveket garantál, még hosszabb hálózati vezeték esetén is, vagy a hálózati feszültség ingadozása esetén. Az ív visszacsatolásának köszönhetően a teljesítményparaméterekhez azonnali válasz érkezik minden változásra. Kereskedelemre és iparra tervezve az eszközök képesek ellenállni az iparág legnehezebb követelményeinek is.

Az új generáció a TransPocket 150 és a TransPocket 180
A cél a TransPocket 150/180 készülékek új generációjának fejlesztése során egyszerű volt: a jó javítása. A teljesen digitalizált és intelligens rezonancia rendszernek köszönhetően javult a vezérlési válasz, ami jobb gyújtást, kevésbé fröcskölt és nagyon stabil íveket eredményezett. Továbbá, az optimalizált ház a berendezést még erőteljesebbé tette, mint valaha.
Fronius TransPocket hegesztőgépek

KORLÁTLAN HEGESZTŐ MOBILITÁS

Javítás hegesztés a hegyekben, telepítések vidéken vagy hegesztési műveletek a kitett helyeken: a közelmúltig, ez a fajta munka költséges és időigényes előkészületeket. A hosszú villanyvezetékek vagy a nagy nehézgenerátorok már nem szükségesek, mert a Fronius AccuPocket 150/400 egy új és példátlan mobil hegesztési korszakot vezet be. Ez a világ első legnagyobb MMA hegesztő rendszere nagy teljesítményű lítium-ionos újratölthető akkumulátorral és alacsony összsúlyával mindössze 11 kg / 31 lbs, így a felhasználók az eddiginél nagyobb mozgásszabadságot élvezhetik az MMA és a TIG hegesztés területén.

Az AccuPocket-hez mellékelt ActiveCharger akkumulátortöltő rendszer kifejezetten a hegesztőrendszer követelményeinek megfelelően lett kialakítva, és a Fronius bevált Active Inverter technológián alapul. Az AccuBoost technológiát alkalmazó intelligens vezérlőrendszer biztosítja, hogy az akkumulátor és a hegesztőelektronika tökéletes harmóniában működjenek együtt. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a hegesztési eredmények jobb eredményt érnek el, mint amennyit csak összehasonlítható, kizárólag hálózati feszültségű MMA hegesztő rendszerrel lehet elérni.
Fronius AccuPocket hegesztőgép