FRONIUS MIG hegesztőgépek

TARTÁLY ÉPÍTÉS, HÍD ÉPÍTÉS, MINDEGY...

A TransSteel sorozatot jellemzően a nagy teherbírású acélszerkezetek hegesztéséhez fejlesztették. Az áramforrás azonban továbbra is sokoldalú. A Pulse funkcióval rendelkező TransSteel változatokkal gyerekjáték az alumínium és a rozsdamentes acél hegesztése is. A kkv-k profitálhatnak az ilyen sokféle alapanyagból, mivel csak egy eszközre van szükségük az alkalmazások széles köréhez.
Fronius TransSteel hegesztpgépek

A ROBUSZTUS PARTNER ACÉLGYÁRTÓKNAK

Mivel a megbízhatóság az acélszerkezet szempontjából kulcsfontosságú, a robusztus szerszámok abszolút szükségesek. A TransSteel e célra készült: egy robusztus és megbízható partner, amelyet az intelligens eszköztervezés jellemez és kivételes könnyű használatot tesz lehetővé. Digitálisan ellenőrzött és szakértelemmel ismertté vált alapanyaggal a TransSteel hegesztő rendszer optimálisan felépíti a rendkívüli acélhegesztést, garantálja a 100% -os rendszer teljesítményt.
Fronius TransSteel hegesztpgépek

EGY ESZKÖZ, TÖBB VERZIÓ

A TransPuls Synergic teljesen digitalizált, ezért rendkívül precíz hegesztési eredményt biztosít. A Synergic működésének köszönhetően könnyen használható. Az áramforrás egy többprocesszoros készülék, amely alkalmas MIG / MAG, TIG és elektródhegesztésre. Ezenkívül a hegesztőpisztolyok és hűtőegységek, valamint a távirányítók minden alkalmazásához megfelelő tartozékok állnak rendelkezésre. Mindent pontosan az áramforráshoz igazították, és teljes rendszerként optimalizálták.
Annak érdekében, hogy az összes anyaghoz ideális tápforrás álljon rendelkezésre, különböző változatokat fejlesztettek ki. Speciális jellemzőkkel ellátva van például a TPS Steel, amely biztosítja az optimális hegesztési tulajdonságokat és hegesztési eredményeket, amelyek újra és újra megismételhetők az acélhegesztés területén. A CrNi és az alumínium speciális változatai is vannak.
filler image

AZ INTELLIGENS FORRADALOM

A teljesen újratervezett moduláris TPS / i MIG / MAG tápforrás platformja a Fronius egy új korszakban vezet a hegesztési szektorba: a felhasználók az egyedülállóan testreszabható és fejleszthető készülékekkel dolgoznak, amelyek kiemelkedő intelligenciájuk és kiterjedt kommunikációs képességeik miatt kiemelkednek. A berendezés nem csak a hegesztési feladatok könnyebb és gyorsabb elvégzését teszi lehetővé, hanem még jobb eredményeket is. Ezeken a közvetlen előnyökön kívül a platform is az alapja, amelyen számos innovatív jövőbeli fejlesztés fog épülni, ezáltal hosszú távon rendkívül biztonságos befektetést garantál. A TPS / i a 320, 400, 500 és 600 A teljesítmény kategóriákban, valamint a 270i és 320i kompakt változatokban kapható, beépített vezetékes feederrel. A TPS / i-vel már megérkeztünk a hegesztés jövőjéig.
filler image